KULTURNI CENTAR PANČEVO: Organizovan 21. Međunarodni festival podvodnog filma i fotografije

19:40

23.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

I ove godine u foajeu Kulturnog centra Pančeva otvoren je Festival podvodnog filma i fotografije u organizaciji Kluba podvodnih aktivnosti iz Pančeva, na kom su prikazane fotografije ali I filmovi koji su slikani I snimani u više različitih mora I jezera širom sveta.

Jedanaest izlagača, ovde je izloženo dvadeset i šet slika ali više od pedeset slika je poslato odabrano je dvadeset šest i od tih dvadesetšest nekoliko je nagrađeno. Rekao je Živa Žebeljan i kluba Podvodnih aktivnosti Pančevo.

Prema rečima Žive Žebeljana iz kluba Podvodnih aktivnosti Pančevo vrlo je zahtevno organizovati ovakvu vrstu izložbe jer se tokom slanja fotografija nailazi na mnoge porobleme.

– Veliko je zadovoljsto ali je potrebno i puno truda, puno obaveštavanja jer ronioci i nisu baš voljni da daju svoje fotografije više rade to za svoju dušu I onda je potrebno ubediti ih i motivisati da ipak izlože to što su uradili, a i šteta je ne pokazati ono što je lepo i kvalitetno.

Tokom otvaranja izložbe dodeljene su i nagrade u više kategorija, pa su tako nagrađeni Srđan Ristić iz Novog Sada u kategoriji riba, u kategoriji Kompozicija nagrađen je Denis Pal iz Pančeva, u katekogiji makro nagrađen je Dejan Koci iz Bele Crkve a Grand pri osvojio je Milan Zurković iz Subotice sa fotografijom koja je bila nagrađena u sve tri kategorije.

(Pančevac/RTV Pančevo)

KULTURNI CENTAR PANČEVO Evo šta ćemo gledati u aprilu

KULTURNI CENTAR PANČEVO: Obeležavanje Svetskog dana poezije 21. marta uz Književni kafe specijal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.