Siniša Mali obišao gradilište VELIKOG PROJEKTA za EXPO 2027: Kompleks u Surčinu biće gotov PRE ROKA

18:56

28.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/IN/Siniša Mali

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali obišao je juče gradilište budućeg kompleksa u Surčinu gde će biti održana specijalizovana izložba EXPO 2027 i rekao da radovi teku po planu, kao i da su oni na budućoj hali 5 čak pet dana ispred plana.

– Vrlo brzo u narednih par dana videćete prve stubove koji se uzdižu iznad zemlje, kao što sam i obećao prošli put kada sam bio ovde – rekao je on nakon obilaska radova. Mali je naglasio da radnici na terenu vredno rade i da se svaki dan prati sve ono što se dešava.

– Ono što je važno je to da smo pet dana pre roka. Neko bi rekao da je to malo, ali imajte u vidu da je zima iza nas i tek sada u ovim prolećnim i letnjim mesecima nadoknadićemo još više – kazao je Mali i dodao da je uvek dobro da se ide pre plana i od onoga što se očekuje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Siniša Mali, PhD, MBA, CFA, CAIA (@mali_sinisa)

Kako je naveo, nigde u svetu koliko on zna ne postoji bilo kakav projekat ove veličine kao što je EXPO 2027, koji treba da se završi u ovako kratkom vremenskom periodu.

– Mi ćemo uspeti, jer nema razloga da ne uspemo. Radnici su vredni, sve plaćamo u dinar i u dan kako treba, tako da nema razloga da svoj deo posla oni ne urade na vreme – rekao je Mali.

On je naveo i da je na terenu danas nekoliko stotina radnika i nekoliko desetina komada teške mehanizacije.

– Sa ovim šipovima koji se završavaju, kada krenu stubovi i radovi iznad zemlje, tek tada ćete videti još veći broj radnika na terenu – rekao je Mali. Prema njegovim rečima i sama logistika odnosno koordinacija i organizacija ovog projekta i gradilišta je nešto o čemu će generacije posle nas pričati.

Siniša Mali obišao gradilište budućeg kompleksa u Surčinu gde će biti održana specijalizovana izložba EXPO 2027.

(Pančevac)

PRVO MESTO STEFANI HRIEŠIK Kovačički gimnazijalci odlični iz engleskog jezika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.