DOKTOR MANASIJEVIĆ: Visoke temperature utiču na zdravlje

08:00

31.03.2024

Podeli vest:

 Izuzetno visoke temperature za vikend, mogu imati posledice na zdravlje građana, upozorava doktor Zoran Manasijević iz Hitne medicinske pomoći. Stoga je važno pratiti svoje zdravstveno stanje i redovno uzimati terapiju, te reagovati na bilo kakve neobične simptome.

Meteorolozi za vikend najavljuju  izuzetno visoke temperature izuzetno neobične za kraj marta  odnosno 28, 29 , stepeni, a to vreme će zasigurno imati posledice i po zdrave ali i po bolesne ljudi ističe doktor Zoran Manasijević  načelnik službe Hitne medicinske pomoći  Pančevo.

S obzirom da danas  prelazimo na letnje računanje vremena  i to može uticati na zdravstveno stanje ljudi, ali Manasijević navodi da u većini slučajeva  to pozitivno utiče na na naš bioritam.

Moguće su tekobe tokom ovog vremenskog perioda  tako da je važno redovno uzimati terapiju  a ako osetite bilo kakve promene koje nisu tipične za vaše zdravstveno stanje obavezno se javite vašem izabranom lekaru ili službi Hitne medicinske pomoći. Zaključio je doktor Zoran Manasijević.

(Pančevac/RTV Pančevo)

KRPELJI VREBAJU Ne polivajte ih alkoholom i uljem kod kuće nego odmah kod doktora

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.