ANGAŽOVANI UČENICI OŠ GOCE DELČEV: Đaci iz Jabuke nižu dobre rezultate

11:46

05.04.2024

Podeli vest:

OŠ Goce Delčev

Jabučki učenici su u proteklom periodu bili angažovani i obradovali su svoju školu i roditelje, pre svega time što su postizali solidne rezultate na takmičenjima.
Tako su na opštinskom nadmetanju iz matematike drugo mesto osvojili učenici četvrtog razreda Dario Veličković i Nevena Pilja (koja je potom bila prva na okružnom), a njihovi vršnjaci Strahinja Štekulac, Nevena Simonović i Mila Nikolić bili su trećeplasirani.

Na opštinskom takmičenju iz fizike Ana Filipovski (VIII-1) bila je treća, dok je Nina Brzevski (VII-1) zauzela drugo mesto, isto kao i na nadmetanju iz srpskog jezika i hemije. Njih dve su se plasirale na treće mesto na okružnom nivou iz fizike.
Što se srpskog jezika tiče, prvo mesto je osvojila Ena Mandić (V-2), dok je Nemanja Mickovski (VIII-1) bio treći.

Opštinsko takmičenje iz geografije donelo je sedmacima Mihajlu Stavriću i Petru Trajčiću drugo i treće mesto. Nikolina Krstevski (V-1) bila je prva na opštinskom takmičenju iz istorije, a Dunja Đurić (V-2) druga, dok su Andrej Korunovski (VI-1), Jelena Spirovski (VI-2) i Mihajlo Stavrić (VII-1) zauzeli treće mesto.
Na opštinskom takmičenju u rukometu ženska rukometna ekipa je zauzela drugo mesto.

Vredi istaći i to da je učenički parlament te škole organizovao veliko uređenje školskog dvorišta u četvrtak, 21. marta, nakon časova, u čemu su učestvovali svi učenici od petog do osmog razreda sa svojim nastavnicima.
Svi oni su skupljali smeće oko škole, a potom su u školskom dvorištu sadili cveće i drveće, farbali klupe i prekrečili grafite na fasadi.

(Pančevac)

TEKU RADOVI U VINOGRADIMA Evo kako se Srba bori s miševima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.