JABUKA Uređen prostor škole Goce Delčev

10:00

13.04.2024

Podeli vest:

OŠ Goce Delčev

U Osnovnoj školi „Goce Delčev“ u Jabuci završeno je uređivanje prostora, a trenutno se radi na čišćenju, vraćanju cveća i đačkih radova na školske zidove.

„Nakon mnogo vremena, zahvaljujući odluci Gradske uprave Pančevo, koja se odazvala na poziv upućen iz škole, i koja je imala sluha da se uredi prostor u kojem svakodnevno boravi više od 500 učenika i zaposlenih, radovi u hodnicima “starog” dela škole iz 1912 godine su okončani. Trenutno se radi na čišćenju, vraćanju cveća i radova na zidove.

Zahvaljujemo se gradonačelniku grada Pančeva i svim članovima Gradskog veća koji su nam pomogli da naša škola ponovo zablista“, kaže Biljana Đurović, direktorka škole u Jabuci.

I Mesna zajednica Jabuka na različite načine pomaže školi i zajedno sa njima učestvuje u organizaciji različitih programa i manifestacija.
„Škola je važan segment u obrazovnom i društvenom životu stanovnika Jabuke. Mesna zajednica će i ubuduće nastojati da pomaže školi koliko je to u našoj moći. Hvala i Gradu Pančevu što ima razumevanja za potrebe ne samo škole već i Mesne zajednice u Jabuci kako bi kvalitet života naših meštana bio na izuzetno visokom nivou“, kaže Slobodan Ilić, predsednik MZ Jabuka.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.