Pogledajte kako je bilo na Prolećnom ručku u Jabuci

Brojna seoska udruženja priredila su specijalitete kao što su pileća čorba, pasulj, butkice, krilca, kao i razni gulaši i paprikaši, sve to je deljeno besplatno.

12:03

22.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

Jabuka je i ove godine bila domaćin manifestacije pod nazivom „Prolećni ručak“. Ovo jedinstveno okupljanje postoji od 2016. godine, s ciljem da žitelji Jabuke, njihovi prijatelji i gosti, kroz druženje što bliže sarađuju.

Tamiško izletište „Skela“ u Jabuci ponovo je okupilo veliki broj žitelja ovog sela na jednom mestu. Povod za to bilo je održavanje manifestacije pod nazivom „Prolećni ručak jabučkih udruženja“, šeste po redu, koja od 2016. godine uspešno okuplja sva društva Mesne zajednice Jabuka i privrednike iz ovog sela, uz pauzu od 2 godine zbog pandemije korona virusa. Predsednik saveta Mesne zajednice Jabuka Slobodan Ilić kaže da se na ovakvim događajima, uz druženje i muziku, najlakše stiču nova prijateljstva i saradnje koje Jabuci umnogome pomažu.

 

„Cilj ove manifestacije je okupiti ljude jednom godišnje, te sa njima razmeniti mišljenja i ideje. Na taj način se udruženja iz Jabuke zbližavaju, što kasnije može dovesti do saradnje i međusobnog pomaganja, što je sigruno veoma važno za naše selo“, kaže Slobodan Ilić.

Brojna seoska udruženja priredila su specijalitete kao što su pileća čorba, pasulj, butkice, krilca, kao i razni gulaši i paprikaši, sve to je deljeno besplatno.

(Pančevac)

,,PROLEĆNI RUČAK” I OVE GODINE ODRŽAN U JABUCI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.