POLJE-JARNA LIVADA Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama

14:00

27.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/GlasOpova

Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju je nastavak ranije rekonstruisanog puta, kao i sanacija novonastalih depresija, javlja Glas Opova.

Radove je obišao predsednik opštine sa svojim saradnicima i tom prilikom istakao da je izgradnja ovog atarskog puta rezultat neposredne komunikacije sa sakulskim poljoprivrednicima.

 

„Započeli smo projekat izgradnje atarskih puteva, tako da nakon godinu dana pauze nastavljamo sa ulaganjima u putnu infrastrukturu kada su u pitanju naši atari. Počeli smo od Sakula gde se radi oko 700 metara novih atarskih puteva, a nakon toga nas očekuju radovi i u našim ostalim naseljenim mestima.

Lokalna samouprava kontinuirano ulaže u putnu infrastrukturu na svim nivoima, pa je tako i sa poljoprivrednom infrastrukturom i na taj način pokušavamo da našim poljoprivrednicima obavljanje redovnih delatnosti, odnosno kretanje kroz atar. Moram da napomenem da je izgradnja ovog atarskog puta nastala kao rezultat direktne komunikacije sa poljoprivrednicima i oni su definisali šta je njima prioritet“, izjavio je Markov.

(Pančevac)

Narodno verovanje: Šta da uradite na Vrbicu i Cveti da biste bili zdravi i lepi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.