NEVEROVATNA VERIDBA NA NEBU Jovan iz Čačka priredio devojci trenutak za pamćenje VIDEO

17:02

05.05.2024

Podeli vest:

RINA

Čačak – Veridba je jedan od najlepših momenata za svaku devojku, ali i najstresnijih za budućeg mladoženju. Jer ipak je on taj od koga se očekuje da klekne i pita ono čuveno pitanje, dok drži prsten u ruci za svoju voljenu. I dok se veliki broj momaka još uvek najčešće odlučuje za veridbu na neki uobičajen način, Jovan Nikolić (25) iz Čačka želeo je da taj momenat ostane uspomena za čitav život.

– Mira i ja smo zajedno već godinama i znao sam da je njena životna želja da skoči padobranom, ali nikada se na taj korak ne bi odlučila sama jer ju je bilo strah. Na njen rođendan odlučio sam da je iznenadim i sam sve zakazao u Beogradu. Skok sa 3.000 metara nadmorske visine uz pratnju instruktora, a sa sobom sam poneo i prsten, kaže Jovan za RINU.

Dodaje da devojci ništa nije otkrio već joj je rekao da idu na ručak u obližnji restoran povodom rođendana.

– Kada je videla da idemo za Beograd umalo se nismo posvađali, a kad je videla da smo došli na poligon za poletanja i da ćemo skakati sa 3.000 metara nadmorske visine tek tad je ostala bez reči. Ali, nije znala da najveće iznenađenje tek sledi. Kad smo bili spremni, nekoliko trenutaka pred sam skok, pilot mi je dodao prsten, njoj je isntruktor rekao da mi pruži ruku i ja sam joj samo stavio prsten. Ništa je nisam ni pitao, morala je da pristane, priča kroz osmeh budući mladoženja.

@pancevac.webredakcijaČačak – Veridba je jedan od najlepših momenata za svaku devojku, ali i najstresnijih za budućeg mladoženju. Jer ipak je on taj od koga se očekuje da klekne i pita ono čuveno pitanje, dok drži prsten u ruci za svoju voljenu. I dok se veliki broj momaka još uvek najčešće odlučuje za veridbu na neki uobičajen način, Jovan Nikolić (25) iz Čačka želeo je da taj momenat ostane uspomena za čitav život. https://pancevac-online.rs/336155/neverovatna-veridba-na-nebu-jovan-iz-cacka-priredio-devojci-trenutak-za-pamcenje/

♬ original sound Pančevac


Da će ovo otati zaista uspomena za čitav život, slaže se i Mira koja kad je videla prsten na ruci odmah je i zaboravila na strah od skakanja padobranom.

– To je jedan od onih momenata koji će zauvek ostati urezani u pamćenju. Da je mene slušao taj dan nigde ne bi ni otišli, ali sada mi je drago što je istrajao u svojoj nameri. Emocije su mi svakako bile pomešane, par trenutaka pred sam skok me je verio. Dok smo se spuštali padobranom osećala sam i strah i sreću u istom trenutku. Svakako, imaćemo ovu lepu priču u budućnosti da ispričamo našoj deci, kaže buduća mlada.

Kada su se vratili u Čačak, tek tad je počelo pravo opšte narodno veselje, jer su oboje iz patrijahalnih srpskih porodica u kojima se zna red. Veridba je proslavljena uz muziku do duboko u noć, ali i uz posnu trpezu jer je pala na Veliku sredu, 1. maj.

(Pančevac/RINA)

POTPUNI KOLAPS KA ZLATIBORU Preko 1.000 vozila u koloni na magistralnom putu Čačak – Požega

NAJNEOBIČNIJI ŠEGRT U SRBIJI Mačak Milisav pomaže Borislavi iz Čačka da isplete vaskršnje korpice

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.