DAN MUZIČKE ŠKOLE JOVAN BANDUR: Pripremljen bogat kulturno-umetnički program za 9. maj

17:34

08.05.2024

Podeli vest:

Pančevac

Pančevačka Muzička škola „Jovan Bandur“ za naredni period pripremila je bogat kulturno-umetnički program. Ovaj program će početi humanitarnim bazarom, koji je planiran za 9.maj, nakon čega će uslediti koncert koji će biti održan u istog dana.

Kao i svake godine povodom Dana škole ,Muzička škola „Jovan Bandur“ u Pančevu pripremila je bogat i zanimljiv program prilagođen svim generacijama. Prema rečima Jelene Cvetić, direktorke ove obrazovne ustanove, maj mesec je pun vannastavnih aktivnosti i raznovrsnih događaja koji omogućuju da svi posetioci uživaju u umetnosti i muzici, promovišući kulturnu baštinu i talente učenika.

– Povodom Nedelje žalosti koja je posvećena žrtavama iz Osnovne škole “Vladislav” Ribnikar”, Muzička škola “Jovan Bandur” oraganizuje i bazar koji će biti održan u četvrtak 9. maja, a sva prikupljena sredstva predodređena su u humanitarne svrhe, rekla je Jelena Cvetić

Muzička škola “Jovan Bandur” poziva sve zainteresovane da dođu i podrže svu decu ali i profesore koji su se za ove koncerte pripremali čitave godine.

(Pančevac/RTV Pančevo)

MUZIČKA ŠKOLA „JOVAN BANDUR“ Dođite na humanitarni koncert za Ognjena

MŠ „JOVAN BANDUR“ U OPOVU: Koncert mladih flautista sa gostima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.