STEVANOVIĆ ZA PANČEVO SUTRA Gradonačelnik posetio veliko gradilište u ulici Dimitrija Tucovića

17:28

21.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo
Gradonačelnik Aleksandar Stevanović

Kapitalni projekti koje smo u prethodnom periodu realizovali, rezultat su razgovora sa našim sugrađanima, jer smo čuli njihove zahteve i ono što su njihove potrebe, kako bi im olakšali i poboljšali život u Pančevu, rekao je gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović, koji je zajedno sa narodnim poslanikom Markom Mladenovićem posetio veliko gradilište u ulici Dimitrija Tucovića, prenosi Epančevo.

Prema rečima Stevanovića, u naredne četiri godine, potpuno će rekonstruisati deset novih ulica u naseljenim mestima i u Pančevu.

„Rekonstruisane ulice će, verujem, potpuno promeniti sliku Pančeva. Neke od tih ulica su Mučenička, Miloša Trebinjca, Lazara i Marije Dragičević, Pere Segedinca, Sterijina… Sugrađani će imati priliku da se uvere da nastavljamo da radimo u njihovom interesu. Što se tiče samog grada , ono što su tražili od nas jeste da nastavimo da radimo na putnoj infrastrukturi. Mi, trenutno, imamo veoma obimne radove na rekonstrukciji ulice Dimitrija Tucovića. Više decenija se pričalo o tome, ali sada se i radi. U prethodnom periodu smo obezbedili sredstva, Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, sufinansira ovaj projekat čija je vrednost više od 360 miliona dinara“, kaže Stevanović.

Gradonačelnik kaže da se ugovoreni radovi izvode u fazama.

„U ovoj ulici radimo, pored nedostajuće atmosferske kanalizacije, i rekonstrukciju gasovodne mreže sa oko 120 priključaka. Mislim da će ulica Dimitrija Tucovića, poput ulice Cara Lazara, kad se završi rekonstrukcija, biti ulica na koju će sve Pančevke i Pančevci biti ponosni. Siguran sam da će svi projekti koje smo do sada uradili i investicije koje ćemo realizovati u mnogome doprineti da Pančevo za četiri godine bude potpuno drugačiji, još lepši i uređeniji grad. Naš osnovni cilj jeste da saslušamo sve naše sugrađanke i sugrađane, a kada ih čujemo, da kao proizvod tih naših razgovora realizujemo one stvari koje njima znače, jer mi smo ovde zbog njih. Oni su ti koji nas dovode na ova mesta na kojima se nalazimo i naša dužnost i obaveza je da uradimo sve što traže od nas kako bi im život bio ugodniji. Nastavićemo u ovom ritmu i u narednom periodu za naše Pančevo sutra“, rekao je Stevanović.

(Pančevac/Epančevo)

GENERAL MOJSILOVIĆ DANAS U PANČEVU Obišao Drugi divizion 250. raketne brigade

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.