Novi uspeh dizača tegova KDT Dinamo

U ukupnom klupskom plasmanu zauzeli smo treće mesto dok je Uroš Dašić od svih takmičara u apsolutnoj kategoriji takođe zauzeo treće mesto", istakao  je trener Vlajić

18:18

09.07.2024

Podeli vest:

KDT Dinamo
KDT Dinamo

U Atletskoj dvorani  u Beogradu odžana su dva takmičenja u olimpijskom dizanju tegova, Trofej Beograda i Memorijalni turnir Srđan Jovanović.

Pored domaćih takmičara učešće na ovom turniru zabeležili su gosti iz Bugarske i Slovenije, tako da je takmičenje imalo međunarodni karakter. Organizator ovog takmičenja bio je savez Beograda za dizanje tegova.

Za klub dizača tegova Dinamo nastupali su Bojana Đerfi, Hristina Ćirković, Ognjen Jelić, Mihajlo Obrenović, Miloš Obrenović i Uroš Dašić. Takmičare je predvodio predsednik kluba prof. Filip Vlajić.

„Zadovljan sam nastupom svojih takmicara. Bojana Đerfi, Ognjen Jelić i Mihajlo Obrenović su upisali svoj prvi nastup na takmičenju u ovom sportu. U ukupnom klupskom plasmanu zauzeli smo treće mesto dok je Uroš Dašić od svih takmičara u apsolutnoj kategoriji takođe zauzeo treće mesto“, istakao  je trener Vlajić.

Takmičarima Dinama sledi kratka letnja pauza nakon čega počinju intenzivne pripreme za seniorsko prvenstvo Srbije u jesenjem delu sezone.

(Pančevac)

Napolju su PAKLENE VRUĆINE, a vi nemate KLIMA UREĐAJ! Uz pomoć ovih TRIKOVA se možete RASHLADITI i bez nje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.