POLITIKE JE UVEK BILO NA EVROVIZIJI Konstrakta o hrvatskom predstavniku: Danas je svašta zabava, koja je progutala mnoge segmente naših života

16:01

14.02.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Nastup grupe „Let 3“, koja će ove godine predstavljati Hrvatsku na Pesmi Evrovizije, izazvao je veliku pometnju kako kod fanova ove manifestacije, tako i kod onih koji se svake godine utrkuju ko će više „opleti“ po numerama.

Ono što se ponovo poteglo kao pitanje je da li je ovakvim političkim porukama mesto na Evroviziji, posebno jer pravila manifestacije nalažu da se one ne smeju plasirati tokom nastupa predstavnika zemalja.

Traktori, „mali psihopata“… Let 3 kaže da je njihova numera „Mama ŠČ“ antiratna pesma. Ali poslednjih dana se priča o njihovoj diskvalifikaciji zbog političke simbolike.

printscreen/Prva Tv

Konstrakta je u Jutru TV Prve navela da je Evrovizija domen zabave i da bi trebalo malo apstraktnije razmišljati o tekstu pesme grupe Let 3.

„Mislim da je korisno da se malo uzdignemo a ne da tumačimo iz svojih lokalnih pozicija. Oni su sami rekli da je ovo antiratna pesma i toga se treba držati“, naglasila je.

„Što se tiče politike na Evrosongu, vazda ju je bilo. Ali ne treba nikako zaboraviti da je u pitanju zabava. Evrovizija spada u domen zabave, koja je, doduše, progutala mnoge segmente naših života, te je danas svašta zabava“, istakla je naša prošlogodišnja predstavnica.

 

(Pančevac/B92)

OVO SU STIHOVI PESME KOJA JE DIGLA REGION NA NOGE Hrvatska peva o traktoru i ratu, a mnogi traže da se diskvalifikuju sa Pesme Evrovizije!

OVO JE BIZARNA GRUPA KOJA ĆE PREDSTAVLJATI HRVATSKU NA EVROVIZIJI Došli na traktoru, a pevaju našminkani u vojničkoj uniformi VIDEO

DA LI SE SRBIJI VIŠE SPAVA ILI IGRA UZ RUMBU? Ovo je TOP5 favorita Pesme za Evroviziju 23!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.