PANČEVO: Besplatni časovi savremenog plesa u Baletskoj školi „Dimitrije Parlić“ od 18. novembra

20:09

16.11.2023

Podeli vest:

printscreen/RTV Pančevo

U Baletskoj školi „Dimitrije Parlić“ u Pančevu  u subotu, 18. novembra počinju besplatne radionice savremene igre, na kojima će deca uzrasta od 13 do 17 godina naučiti nešto više o ovoj modernoj vrsti baleta.

„Tu će naši stručni i višegodišnji pedagozi malo više upoznati decu sa savremenom igrom i sa karakteristikama savremene igre u  najboljem mogućem svetlu, kakva savremena igra i jeste“, rekla je Mijana Garčević, nastavnica savremene igre.

Direktor Baletske škole „Dimitrije Parlić“ Milorad Vukobratović ističe da će ove radionice dosta pomoći deci koja žele da upišu ovu srednju školu i postanu profesionalni igrači.

„Naša ciljna grupa su zapravo svi oni između 13 i 17 godina, dečaci i devojčice, koji se bave plesom i inače vole ples, i veoma je bitno da mladi ljudi tako razvijaju svoje fizičke predispozicije, svoj atletski stav  i tako dalje, i ples ima tu značajnu ulogu zbog svoje pokretljivosti i zbog svega onoga što donosi ova moderna vrsta baleta, rekao je Milorad Vukobratović, direktor Baletske škole “Dimitrije Parlić”.

Baletska Škola „Dimitrije Parlić“ poziva sve zainteresovane dečake i devojčice, uzrasta od 13 do 17 godina, da se jave na kontakt telefon 069-522-4001.

(Pančevac/RTV PAnčevo)

MAŠKOVI DANI U KOVAČICI Pozorišne predstave u Domu kulture ,,3. oktobar“ sve do 18. novembra

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.