KOVIN: Dečja baletska predstava „Kuća igračaka“ oduševila najmlađe

10:29

13.08.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

U okviru Kovinskog kulturnog leta, koje se ove godine održava od 26. jula do 31. avgusta, pripremljen je bogat i raznovrstan program, a najviše pažnje usmereno je na najmlađe. Ispred Centra za kulturu održana je dečja baletska predstava „Kuća igračaka“ u interpretaciji „Ars Longa“.

Mališani su sa oduševljenjem i punom pažnjom pratili predstavu “Kuća igračaka”, organizovanu u okviru manifestacije “Kovinsko kulturno leto” i razumeli poruku koju ona prenosi.
– Sve mi se svidelo, ne znam šta mi je bilo omiljeno, došao sam malo kasno, pa nisam sve video. Važno je da se deca igraju igračkama, kako bi se više družila. Zdravije je od korišćenja telefona, kompjutera I ipoda.)

Tanja Damjanovski, jedna od učesnica u predstavi istakla je da su deca uvek najiskrenija publika i da njihova reakcija pruža posebnu radost i inspiraciju.

Deca se u velikom broju okupe svakog petka, kada je na programu predstava za najmlađe, a to je bio slučaj i ovoga puta. Pored posvećivanja posebne pažnje deci, nisu zapostavljene ni druge populacione grupe, istakao je direktor Doma kulture u Kovinu, Milivoj Grčić.

Kovinsko kulturno leto održava se do 31. avgusta, a organizuje ga Centar za kulturu Kovin, uz podršku Opštine Kovin.

(Pančevac/RTV Pančevo)

Slikarska radionica „Umetnost za dušu“ u SBPB Kovin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.