U PPU Pančevo: Obeležen Međunarodni dan mladih

Odziv je bio odličan: događaju su prisustvovali sportisti, članovi kulturno-umetničkih društava, izviđači…

15:00

13.08.2024

Podeli vest:

Policijska uprava Pančevo

I Područna policijska uprava Pančevo pridružila se obeležavanju Međunarodnog dana mladih. U sedištu PU Pančevo, u Ulici Miloša Obrenovića 1, kao i u svim policijskim stanicama – u Alibunaru, Beloj Crkvi, Kovinu, Kovačici, Opovu, Plandištu i Vršcu, 12. avgusta, od 10 do 13 sati, u saradnji s Kancelarijom za mlade, održani su „Dani otvorenih vrata” za sve mlade građanke i građane. 

Preventivno-promotivne aktivnosti PU Pančevo sprovodile su se pod sloganom „Vaša sigurnost i budućnost su nam na prvom mestu”. U tom terminu mladi su imali priliku da se druže s pripadnicima policije, da ih pitaju sve što ih zanima u vezi sa sopstvenom bezbednošću i izazovima s kojima se susreću, kao i s eventualnom karijerom u policiji. PU Pančevo pozvala je sve mlade da dođu kako bi čuli mišljenja vršnjaka i pripadnika policije o tome koji problemi i situacije utiču na njihovu bezbednost: odziv je bio odličan.

Ovom događaju prisustvovali su sportisti, članovi kulturno-umetničkih društava, izviđači… Iz PU Pančevo, mladima su, na kraju, poručili: „Vaša perspektiva je ključna za nas. Pridružite nam se i budite deo rešenja. Vidimo se!”.

(Pančevac / S. T.)

POLICIJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI: Obeležen dan MUP-a

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.