Od večeras Letnji program Kulturnog centra Pančeva

15:24

14.08.2024

Podeli vest:

Foto: KCP
Program za letnje raspoloženje na platou ispred Kulturnog centra

Večeras u 21 sat, kada zađe sunce koje nas nemilosrdno prži i sada na kraju avgusta, na Korzou „Vojvođanskim kabareom“ počinje letnji program Kulturnog centra. Ne propustite maestralne dosetke i duhovite priče Milenka Pavlova uz pratnju Tamburaškog orkestra „Ševe“

Glumac Milenko PavlovPrivatna arhiva

Sutra, u četvrtak, 15. avgusta, od 21 sat, takođe na platou ispred Kulturnog centra nastupa „Coalition Group“ u sastavu Petar Radmilović na bubnjevima, Nikola Marković na bas gitari, Jevrem Ćosić na gitari, Aleksandar Uzelac na klavijaturama, Nemanja Zlatarev sa trombonom i
Nemanja Banović sa trubom.

U sledeći četvrtak, 22. avgusta, od 21 sat, u sastavu „Funk Me Up“ peva Milena Mladenović u pratnji Ivana Milosavljevića na klavijaturama, Dušana Gnjidića na bubnjevima, Dejana Ranđelovića na gitari i Vojislava Mladenovića na bas gitari.

Koncert KUD-a Stanko Paunović NIS–RNP planiran je za petak, 23. avgust, od 20.00 časova, takođe ispred Kulturnog centra.

KUD „Stanko Paunović NIS–RNP“Foto: KCP

„Biseri tamburaške muzike“ koje će izvoditi „Tamburaški orkestar Pančeva“ sa vokalnim solistom Nikolom Ugrčićem i pod umetničkim rukovodstvom Mihajla Jovića, razgaliće nam dušu u subotu, 24. avgusta od 21 sat.

Tamburaški orkestar PančevaPrivatna arhiva

U okviru letnjeg programa u utorak, 27. avgusta, u dvorani Kulturnog centra biće organizovan i koncert mladog talentovanog pančevačkog pijaniste Mateja Jovanovića pod nazivom „Piano WorldWide Europe Tour 2024“. Na programu su dela Skarlatija, Šuberta, Ravela, Šopena i Prokofijeva.

Pijanista Matej JovanovićPrivatna arhiva

Još jedan koncert klasike čeka nas na platou dan posle, u sredu, 28. avgusta od 21 sat. Nastupiće Pančevcima poznat i već omiljeni Gudački kvartet „Ansambla Panartist“ u sastavu Vojkan Popović na violini, Bojan Tirmenštajn na violončelu, Miona Caran Markov na violi i Luna Popović na violini.

Čelsita Bojan TirmenštajnPrivatna arhiva

Violinista Vojkan PopovićPrivatna arhiva

I onda tradicionalno, pred poslednji avgustovski vikend, prašiće ispred Kulturnog centra bendovi na „Danima pančevačkog rokenrola“ koji su predviđeni za ćetvtrak i petak, 29. i 30. avgusta od 20 sati.

Letnj program u subotu, 31. avgusta zatvara sastav „The Bestbeat“ („The Beatles tribute band“) nastupom od 21 čas.

Pančevci već znaju da su svi programi otvoreni za sve, da ograda nema, pa i u zvucima rokenrola, tamburaša, klasike i foklora možete uživati kako uz pićence u obližnjim kafićima, ali i bez mnogo para, sedeći i na klupicama na populanom „Korzou“, koji zvanično nosi naziv Ulica vojvode Živojina Mišića.

KONCERTI I PREDSTAVE: Ovo je letnji program Doma omladine

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.