OPOVO REŠAVA PREVOZ PUTNIKA: 12 polazaka LASTE ka Beogradu i 12 polazaka iz Beograda

11:30

14.09.2024

Podeli vest:

GLAS OPOVA

OPOVO – U Kabinetu predsednice opštine danas je održan sastanak sa predstavnicima putnika iz sva četiri opštinska mesta u vezi problema javnog prevoza na relaciji Beograd – Opština Opovo, javlja Glas Opova.

Kako su obe strane nakon sastanka potvrdile, postignut je načelan dogovor za rešenje ovog problema, koje bi bilo najfunkcionalnije za putnike iz sva četiri opštinska mesta.

Dogovoreno je da se prihvati sporazum sa Saobraćajnim preduzećem „Lasta“ po kome će biti obezbeđeno 12 polazaka sa cele teritorije opštine, odnosno i iz Sakula, Barande i Sefkerina. Time bi bila pokrivena cela teritorija i svi građani bi imali prevoz, odnosno 12 polazaka ka Beogradu i 12 polazaka iz Beograda.

Pored ovoga dogovoreno je da lokalna samouprava i predstavnici građana zakažu sastanak u Gradskom sekretarijatu za javni prevoz kako bi se sa njima razgovaralo i razmotrila mogućnost da linija 110, gde se trenutno saobraća „Strela Obrenovac“, i dalje na neki način funkcionisala.

„Nakon razgovora sa Gradskim sekretarijatom za javni prevoz“ imaćemo jasniju sliku o daljim potezima, a pored toga lokalna samouprava i dalje pregovora sa autoprevoznicima, između ostalog i sa Pantransportom iz Pančeva o eventualnom uvođenju linije Opovo – Sefkerin – Padinska skela“, navodi se u saopštenju lokalne samouprave.

(Glas OPova)

VUČIĆEVO OBRAĆANJE NACIJI:Kosovo je najskuplja reč za svakog Srbina

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.