ODBILA GA JE DVA PUTA! SLAVKONI o saradnji sa Marijom Šerifović: Odmah oseti da li je pesma za nju! Super je melodija, ali mi tekst nije dobar!

09:40

07.10.2022

Podeli vest:

Foto: Printscreen/Grand magazin

 

Poznati kompozitor Slavko Stefanović Slavkoni podelio je svoja iskustva sa današnjim prestižnim pevačima.

„Ja na primer ne nudim pesme na više strana kada ih uradim, nego prvo ponudim samo jednoj osobi. E sad, desi se da neko ne javlja da li će uzeti pesmu dug vremenski period i onda ja naravno odustanem od njega i pesmu kupi neko drugi. Posle im bude krivo, ali prosto mi koji smo autori pesama moramo što pre da znamo da li će neko uzeti pesmu ili ne“, rekao je Slavkoni.

I mada se u karijeri susretao sa mnogo neodgovornih i neozbiljnih pevača, bilo je i onih koji su ga maksimalno ispoštovali, a jedna od njih je i najveća pop zvezda na ovim prostorima – Marija Šerifović.

„Ja sam njoj ponudio pesmu par puta, i ona mi uvek u roku od nekoliko sati da povratnu informaciju i kaže: “Super je melodija, ali mi tekst nije dobar“ na primer, i to čovek može uvek da oseti da li je pesma za njega ili ne. A neki pevači dok puste pesmu kolegama, pa familiji pa prijateljima i onda naravno bude “sto babica kilava deca““, istakao je kompozitor za Grand magazin.

 

Uprvo zbog manjka odgovornosti i ažurnosti, pevačima se dešavalo da propuste velike hitove koje je napisao Slavkoni a koji su kasnije završili u rukama drugih.

„“Muštuluk“ je prvobitno bio ponuđen Šerifu Konjeviću koji se nešto mislio, ali je završio kod Harisa Džinovića, “Imati pa nemati“ je prvo slušao Nikola Rokvić bila je agresivnija pa sam je ja za Džeja posle preuredio da bude emotivnija, i recimo “Niko i neko“ sam prvo nudio Saši Matiću ali ju je snimio njegov brat Dejan“, otkrio je Stefanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.