DIJANA ĐOKOVIĆ OTKRILA NOVAKOVU TAJNU: Kada se probudio iz anestezije, rekao mi je da je izdao sebe

12:08

27.10.2022

Podeli vest:

Printscreen/yt/Dok andjeli spavaju

Ne dešava se često da progovori majka Novaka Đokovića i da pojasnio ovako intimne, poverljive detalje.

Dijana je otkrila jednu tajnu koju je malo ko očekivao da će čuti.

I ovaj detalj pokazuje da su veliki šampioni drugačije sazdani. Ona je otkrila poverljive informacije, šta se zapravo dešavalo u bolnici…

„Novak je stalno u potrazi za nekim novim saznanjima. Nešto što nama, što bi rekli smrtnicima, nije dostupno, nije blisko. Ishrana, terapije, alternativne metode, njega to zanima. Nije pobornik klasične medicine, što je već poznato, ali je imao jednu epizodu kada je morao da se operiše“, počela je ona otkrivanje nepoznatih stvari u emisiji „Dok anđeli spavaju“.

Onda je pojasnila šta se desilo u trenutku kada je taj medicinski zahvat bio gotov.

„Kada se probudio iz narkoze, rekao mi je da je izdao sebe. Objasnila sam mu da je uradio ono što je morao, i da je, ako misli da nastavi da igra, to bilo neophodno. Probao je alternativne metode, sve što mu je bilo dostupno, ali ništa nije dalo rezultata. Novak je jednostavno protivnik toga, ne voli lekove, ne voli da svašta unosi u organizam. Znatiželjan je, sve što mu dođe pod ruku čita, obrazuje se… Eto, i ta ishrana, ne znam da li bi meni ili nekom drugom prijala, ali njemu odgovara. I ne mogu ništa da kažem, jer mi je zatvorio usta svojim rezultatima. To što smo mi navikli na meso i što verujemo da je jedini izvor proteina on je dokazao da nije“, rekla je mama Dijana potpuno iskreno.

Đokovića od 29. oktobra očekuje masters u Parizu na kom brani titulu, dok od 14. novembra igra na Završnom turniru u Torinu.

Nova

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.