SORAJA VUČELIĆ U TEŠKOM STANJU NAKON SUDARA: Hitno operisana, bori se za život! Prebačena na još jednu operaciju u Hrvatsku

15:14

08.11.2022

Podeli vest:

Fotot Paparazzo lov

 

Soraja Vučelić doživela je u subotu stravičnu saobraćajku na granici s Albanijom i trenutno se nalazi u teškom stanju.
Kako navode domaći mediji, starleta se bori za život nakon što je zadobila teške povrede u saobraćajnoj nesreći.

Vučelićeva, navodno, ima polomljena rebra, a pojavilo joj se unutrašnje krvarenje zbog čega je juče prebačena iz Albanije na hitnu operaciju u Hrvatsku.

„Lekari se od subote bore za Sorajin život. Ona je odmah posle udesa prebačena na jednu privatnu kliniku u Albaniji, gde je operisana. Međutim, juče joj se stanje pogoršalo i pojavilo joj se unutrašnje krvarenje. Porodica i prijatelji su odlučili da je na novu operaciju prebace u Hrvatsku“, ispričao je izvor upoznat sa ovim slučajem, pa je objasnio šta se desilo kobne subote:

„Soraja je sa Kosmeta krenula ka Albaniji sa drugaricom. Vozila je ‘Mercedesov’ džip, na koji je naleteo kombi. Od siline udarca Soraja zamalo nije poletela kroz šoferku. Ona je grudnim košem tresnula u volan, polomila rebra i povredila unutrašnje organe.“

Prema njegovim rečima, scena na mestu saobraćajke je bila jeziva.

„Auto je skroz uništen. Vatrogasci su morali Soraju i njenu drugaricu da izvlače iz džipa. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i zatekla je bez svesti. Priključili su je na infuziju i odvezli na jednu privatnu kliniku. Lekari su je detaljno pregledali i utvrdili su da ima polomljena rebra, povrede vrata, pluća i abdomena, pa je operisana. Međutim, juče se iznenada pojavilo novo krvarenje i mora da ide na novu intervenciju“ priča izvor za domaće medije.

Soraja se dugo nijepojavljivala u ajvnosti ,ali je Paparazzo lov uspeo da je snimi.

(Nova)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.