MILENA (75) I MILIVOJE (88) MARKOVIĆ POGINULI SU U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI U SAD Očevidac: Video sam kako automobil leti, a onda je udario u kuću! VIDEO

10:25

10.11.2022

Podeli vest:

Foto: Drustvene mreze

Milena (75) i Milivoje (88) poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći u Sjedinjenim Američkim Državama kada su se „hodnom“ kojom je upravljao Milivoje zakucali u kuću u Park Ridžu u utorak ujutru. Supružnici su prema infomracijama medija u SAD preminuli na licu mesta. Tamošnja policija još pokušava da utvrdi šta je izazvalo tragediju koja je zaprepastila očevice.

„Čuo sam i video kako automobil leti, a onda sam krajičkom oka video i da je udario u kuću. To je verovatno najglasnija stvar koju sam ikada čuo“, ispričao je mladić (17) za CBSnews i dodao: „Izašao sam napolje i video da se već okupilo desetak ljudi. Nije bilo vrisaka, ničega. Niko nije znao šta da kaže, sve je bilo tako neočekivano“. Kuća je za vreme nesreće bila prazna. Policija je rekla da su bili muž i žena i da žive u Najlsu.

Prema prvim informacijama, bračni par je bio u „hondi“ iz 2007. godine i kretali su se Kamberlend Avenijom. Iz još neutvrđenih razloga su proleteli velikom brzinom preko raskrsnice i zakucali se u kuću.

Na snimcima koji su objavili mediji u Americi vidi se automobil koji je prednjim delom udario u objekat i faktički ušao u njega. Srećom, u kući nije bilo nikoga u trenutku nesreće, a kako se može videti pričinjena je materijalna šteta.

(Nova)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.