SVAKE NOĆI SAM BIO PIJAN Vuk Mob 3 puta završio u policiji zbog alkohola, a jednom pokušao da POBEGNE i nije se dobro završilo

14:07

15.12.2022

Podeli vest:

printscreen/Pink

Vuk Mob je pokušao da se oproba i u modi i u ugostiteljstvu. Pokrenuo je liniju svojih trenerki, a onda i otvorio lokal. Međutim, biznis van muzike mu je propao, a sada je i priznao zašto.

– Nemam živaca za ugostiteljstvo, odustao sam od toga. Kada sam u lokalu, treba da ispoštujueš svakoga ko dođe zbog tebe, sa svakim treba da nazdraviš, na kraju noći ja mrtav majci od silnog nazdravljanja, a sutra treba da imam dva treninga dnevno. Ne ide jedno sa drugim tako da, držim se nastupa za sad.

Na pitanje da li ga je nekad policija zaustavila kada je „mrtav majci“ kako kaže, on odgovara:

– Tri puta sam prespavao u policiji zbog alkohola. Dva puta je to bilo normalno, a treći put sam pokušao da bežim i nije se slavno završilo, to je bilo pre tri, četiri godine. Najviše koliko sam naduvao je bilo 0.8 promila alkohola u krvi.

Kako je dodao, ni biznis sa trenerkama nije bio najbolje rešenje za njega

– Sa trenerkama se desilo to da nisam ozbiljno shvatao taj deo svog posla jer nisam imao saradnike na koje sam mogao da se oslonim, ali nikad se ne zna. Sad smo osnovali firmu koja se bavi sa više raznih grana pa se možda vratimo i trenerkama – rekao je Vuk Mob.

 

 

 

(Kurir)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.