CRVENI KRST PANČEVO U SARADNJI SA GRAĐANIMA: Obezbeđeni novogodišnji paketići za decu iz škola Braca Petrov i Mara Mandić

11:05

23.12.2022

Podeli vest:

Printscreen/Facebook/Crveni krst Pančevo

Volonteri Crvenog krsta pančevo danas, 23. decembra u 11 sati i 30 minuta posetiće Osnovnu školu „Bratislav Braca Petrov”, gde će se družiti se sa decom i na prigodan način obeležiti kraj prvog polugodišta, kao i nastupajuće Novogodišnje i Božične praznike.

Uz podršku sugrađana, koji su se uključili svojim donacijama, Crveni krst Pančevo je pripremio prigodne paketiće sa kojima ćemo obradovati decu iz Osnovne škole „Bratislav Braca Petrov” i decu iz Specijalne osnovne škole „Mara Mandić”.

Veliku podršku u pripremanju paketića za pančevačku decu pružila su upravo deca i njihovi roditelji koji su kroz međunarodnu operaciju „Božično dete”, u kutijama za cipele, pakovali poklone kako bi obradovali decu u nevolji širom sveta. Zahvaljujući svim volonetrima u svetu koji podržavaju ove napore kao i organizaciji Operacija Božično dete u Srbiji ( OOC- operation Christmas child) Crveni krst Pančevo je ostvario podršku u dobijanju paketića i realizaciji, što je od neprocenjivog značaja u vreme praznika koji su pred nama, saopštio je Crveni Krst Pančevo.

Crveni Krst Pančevo zahvalio je svima koji su im bili podrška i oslonac u realizaciji  humanitarne misije ove organizacije, a sa krajnjim ciljem podrške pojedincima u nevolji ili trenutno teškim životnim okolnostima.

„S  pravom, možemo reči da smi svi zajedno uspeli u dobrim namerama”, poručili su iz Crvenog krsta Pančevo i svima poželeli srećne nastupajuće praznike i bezbrižniju i radosniju 2023. godinu.

(Pančevac/CK Pančevo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.