SPEKTAKULARNI DOČEK NOVE 2023. GODINE U PRESTONICI: Evo gde će biti najbolji provod

11:45

31.12.2022

Podeli vest:

Pixabay

Mnogi Pančevci Novu godinu će dočekati u prestonici. U Beogradu će se 2023. godina na otvorenom dočekati na dve lokacije: ispred Narodne skupštine, gde će koncert biti namenjen mlađoj populaciji, i u Beogradu na vodi.

Na platou ispred Doma Narodne skupštine spektakularne nastupe podariće trenutno najpopularniji domaći trep izvođači. U pitanju su: Teodora Džehverović, Mihajlo Veruović Vojaž, Igor Panić Nući i Zera.

Oni će svojim hitovima i scenskim performansima, zabavljati publiku u najluđoj noći na najvećem organizovanom dočeku na otvorenom prostoru.

U noći 31. decembra 2022. godine, sa Kule Beograd biće priređen svetlosno-muzički performans, uz impresivni vatromet sa najviše zgrade u regionu. Igra moćnih lasera i osmominutni vatromet, propraćen muzikom specijalno komponovanom za ovu priliku, predstavljaće najlepšu scenografiju za ulazak u 2023. godinu, dok će odraz svetala na Savi upotpuniti prazničnu čaroliju.

Kada je reč o Beogradu na vodi, posetioci će u 2023. godinu uploviti uz muziku najpopularnijih domaćih izvođača – Željka Joksimovića, Jelene Tomašević i Marka Louisa. Najbolja zabava u gradu počinje 31. decembra u 20.30 časova na platou pored Starog savskog mosta, na Sava Promenadi, a ulaz je besplatan.

Pantransport saobraća po nedeljnom redu vožnje

Pantransport će tokom predstojećih praznika saobraćati po sledećem rasporedu vožnje:

– 01, 02, 03. i na Božić 7. januara 2023. primenjivaće se nedeljni red vožnje.

Toplo u novogodišnjoj noći

– Ova predstojeća noć biće jedna od toplih ako gledamo istorijske podatke. Nešto slično po vrućini bila je novogodišnja noć 1981. na 1982., i 2009. na 2010. s tim da će noćas biti slab vetar. Večeras oko 22 sata u Beogradu biće između 11 i 12 stepeni. Oko ponoći u Beogradu se očekuje 10 stepeni, u Vojvodini 6 do 7 stepeni. Najhladnije će biti na jugu po kotlinama gde će temperatura biti od 3 stepena.  Posle ponoći do jutra se očekuju se magle po kotlinama. Čitavu noć će biti toplo. Sneg neće padati. Prva naznaka za padavine biće oko 4. januara, ali to će biti male padavine kiše – otkriva meteorolog Marko Čubrilo.

Apel saobraćajne policije: Budite oprezni i ne vozite pod uticajem alkohola

Uprava saobraćajne policije apeluje na građane da tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika odgovornim ponašanjem u saobraćaju i poštovanjem propisa daju doprinos očuvanju bezbednosti saobraćaja na srpskim putevima.

Poseban apel vozačima da ne voze pod dejstvom alkohola, jer time dovode u opasnost i sebe i druge.

(Pančevac/Kurir)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.