RONIOCI STIŽU U NOVI PAZAR: Telo jednog od nestalih pronađeno nekoliko kilometara nizvodno ka Raški

09:38

20.01.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT/sandzak media

Telo jednog od dvojice nestalih u Novom Pazaru pronađeno je nekoliko kilometara nizvodno ka Raški. Nesrećnog muškarca pronašli su pripadnici spasilačkih službi, dok se za drugim  muškarcem još traga.

Podsetimo, trojica muškaraca upala su jučer u reku Trnavicu u Novom Pazaru. Spasioci su jednog  odmah izvukli iz reke, dok se za dvojicom  tragalo.

Podsetimo, potraga za dvojicom muškarca koje je u četvrtak odnela nabujala reka Trnavica u Novom Pazaru trajala je tokom cele prethodne noći, a biće nastavljena i danas. Kako javlja reporterka iz tog grada, u Novi Pazar danas stižu i ronioci kako bi pomogli spasiocima u potrazi.

Dvojica muškarca upala su u nabujalu Trnavicu u četvrtak kada su pokušavali da postave džakove sa peskom kako bi sprečili da voda prodre do njihovih kuća. Za njima je u vodu skočio sin jednog od nestalih, ali je on izvučen iz vode i spasen.

Policija tokom jučerašnjeg dana nije dozvoljavala građanima da se približavaju rekama, a reporterka N1 javlja da iako se situacija smirila i dalje nije bezbedno približavati se obali jer je zbog niskih temperatura i snežnih padavina počelo da se ledi na površini, zbog čega je moguće da dođe do proklizavanja i upadanja u vodu.

 

UZNEMIRUJUĆI VIDEO SNIMAK! Otac i sin upali u reku, sina izvukli, a za Safetom Z. se još traga

Reke u Novom Pazaru su se vratile u svoja korita i situacija više nije alarmantna, a za vodom koja se povukla ostale su poplavljene mnoge kuće, njive i usevi na kojima je ostao mulj i smeće.

U Novom Pazaru je otežano snabdevanje vodom za piće zbog zamućenosti vode koja stiže na filtersko postrojenje. Pojedini delovi grada nemaju vodu od sinoć, ali se svi nadaju da će do kraja dana sve biti regulisano, javila je reporteka.

OVAJ PAZARAC JE HEROJ: Sam se bori sa nabujalom Jošanicom! Rizikuje život da bi spasao kuću VIDEO

OBUSTAVA RADA VRTIĆA I ŠKOLA: Vanredna situacija u Prijepolju, Sjenici, Brusu, Kuršumliji, Prokuplju, Tutinu i Novom Pazaru!

(Pančevac/Danas/

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.