AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Dobermanku i štence s Kudeljarca!

10:52

22.01.2023

Podeli vest:

Pančevac

 

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”.

Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima. Novi vlasnici su obavezni da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu s propisima.

Dobermanka

Pronađena je ženka dobermana bez mikročipa u Skadarskoj ulici. Ova lepotica je izuzetno mazna, poslušna i zna da ide na povodac. Nažalost, deluje kao da je izbačena, jer je čekala pored puta i sama je ušla u vozilo službe „Zoohigijene”. Privremeno se nalazi u gradskom prihvatilištu, gde čeka vlasnike ili odgovorne udomitelje, koji sve druge informacije mogu dobiti na telefon 013/352-148.

 

Štenci s Kudeljarca

Ova malena petočlana porodica pojavila se na jednoj poljani na Kudeljarskom nasipu. Da li ih je neko ostavio tu ili ih je oštenila neka nesterilisana vlasnička ženka iz kraja, to nije poznato. Pretpostavlja se da će biti sredjeg rasta, a ima mužjaka i ženki, koji su veseli i nestašni kao i svi njihovi vršnjaci. U svakom slučaju, svi oni bi hteli da pronađu topao i siguran dom, a ko god želi da mu neka od tih preslatkih njuški ulepša život, treba samo da okrene broje telefona 062/92-77-519.


Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com. Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život!

 

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.