RASTU DOŽIVLJAVAM KAO ROĐAKA SA SELA Ana Nikolić ponovo o odnosu sa Rastom! On i ja više ne možemo da budemo ljubavni par!

16:12

02.02.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: /ananikolicofficial

Ljubav između pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, iako je počela filmski, nije dugo potrajala, a od tada Nikolićeva ne prestaje da iznosi prljav veš u javnosti.

Nedavno je Nikolićeva šokirala domaću javnost, kada je otkrila da njih dvoje nisu u dobrim odnosima, kao što su do sada tvrdili, a ako je sudeći po najnovijoj izjavi, izgleda da se strasti još nisu smirile.

Ana Nikolić, koja će 7. oktobra održati koncert u Štark Areni, gostovala je kod Snežane Dakić, gde je ponovo pričala o odnosu sa bivšim suprugom. Kada ju je Snežana upitala da li postoji mogućnost da dođe do pomirenja, Ana ne samo da je odrično odgovorila, nego je i rekla da Rastu gleda kao na “ Rođaka sa sela“.

– Šta bi to trebalo da se promeni kod tebe i kod Raste da bi ste vi ponovo bili ljubavni par – upitala ju je voditeljka.

– Ne možemo da budemo ljubavni par. Ja Rastu sada doživljavam kao , sad ispašće da vređam ali doživljavam ga kao rođaka sa sela, nego kao nekog daljeg rođaka. Imamo takav odnos, kao brat i sestra, ali muž i žena nikako.

 

(Pančevac/Kurir)

ANA NIKOLIĆ MRTVA PIJANA POZIVA MILICU PAVLOVIĆ DA JOJ GOSTUJE NA KONCERTU U stanu joj krš, a svi se pitaju šta je to BELO na podu! VIDEO

ANA NIKOLIĆ OTPUSTILA TRI DADILJE ZBOG RASTE: Zadržala samo VOZAČA

ANA NIKOLIĆ NEPREPOZNATLJIVA Lice puno ožiljaka, sva je natečena i počela je ponovo da se goji! Pevačica se pojavila u šokantnom izdanju!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.