NIS POZIVA MLADE STRUČNJAKE NA STRUČNU PRAKSU: Prilika za rad na izazovnom projektu! NOVA ERA TRAŽI STRUČNE LJUDE

08:28

22.02.2023

Podeli vest:

Pančevac

Nova era traži stručne ljude.

Naftna industrija Srbije i ove godine nastavlja da pruža šansu mladima da rade na izazovnim projektima i u praksi primene znanje stečeno na fakultetu. Ovog puta poziv je otvoren za studente tehničkih i računarskih fakulteta u Srbiji (druga, treća, četvrta i peta godina), kao i za studente završnih godina viših škola tehničkog i računarskog usmerenja koji žele da se oprobaju u oblasti robotske automatizacije procesa u NIS-u u okviru projekta „NIS Calling – Robotization”.

Svi zainteresovani koji ispunjavaju uslove mogu da se prijave na konkurs OVDE.  Za kandidate je pripremljen opšti test znanja iz IT-a i programiranja kako bi se proverilo njihovo znanje i razumevanje programiranja. Rad na projektu izabranih pet kandidata započeće 15. marta u prostorijama NIS-a, a studenti će biti angažovani u Službi za RPA programiranje.

Izabrani kandidati s NIS-om potpisuju ugovor o praksi tokom koje treba da ostvare 800 radnih sati u toku šest meseci, koliko traje projekat. U želji da izađe u susret potrebama izabranih studenata, NIS će im omogućiti da u dogovoru s mentorom imaju kraći radni dan, da rade od kuće ili imaju slobodan dan u skladu sa obavezama na fakultetu. Pored garantovane mesečne naknade, učesnici na kraju programa mogu da ostvare i bonus ukoliko ispune određene uslove koji se tiču uspešnosti projekta i evaluacije kompetencija. Dodatno, svi učesnici programa imaće mentora s kojim će raditi po unapred utvrđenom programu, a mentori će biti zaposleni u Službi za RPA programiranje. Studenti će biti angažovani na robotizaciji poslovnih aktivnosti u skladu s biznis potrebama NIS-a, jedne od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Krajnji rezultat rada izabranih kandidata treba da budu roboti koji će robotizovati poslovni proces i koji će ubrzati realizaciju aktivnosti i odmeniti ručni rad korisnika.

Studentima se po završetku programa otvara i mogućnost zaposlenja u NIS-u, ukoliko za to postoji obostrani interes i otvorena pozicija za RPA programera u kompaniji. Na ovaj način NIS i njegov tim od gotovo 12.000 zaposlenih nastavljaju da pružaju šansu mladima koji će svojom energijom i idejama doprineti daljem razvoju kompanije.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.