PEŠAK POVREĐEN U SUDARU SA BICIKLISTOM: Hitna povređenog prevezla do bolnice

10:32

22.02.2023

Podeli vest:

Pančevac

U ulici Miloša Trebinjca u Pančevu došlo je do sudara pešaka i bicikliste. Ekipa hitne pomoći pregledala je povređenog pešaka, nakon čega ga je prevezla do Opšte bolnice Pančevo, radi daljeg lečenja.

U danu za nama ekipe Hitne imale su još 5 intervencija na javnom mestu. Do bolnice je prevezen pacijent sa vrtoglavicom, a pacijentu koji je kolabrirao ukazana je pomoć i dat savet za dalje. Troje sugrađana doživelo je povredu, jedan je prilikom pada povredio nos, a jedan koleno, dok je jedan zatečen sa ubodnim ranama u predelu noge. Svima je ukazana pomoć i prevezeni su do bolnice, saopštio je Dom zdravlja Pančevo.

Pomoć u ambulanti hitne službe, u danu za nama, zatražilo je 42 sugrađana, od čega 19 dece. Stariji su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, temperature i bolova različite etiologije, a deca zbog povišene temperature, prehlade i stomačnih tegoba.

Ekipe hitne imale su 21 kućnu posetu, 25 transporata u gradu, 13 van grada i 6 u pratnji lekara, navedeno je u saopštenju Doma zdravlja Pančevo.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.