PODRŠKA RODNOJ RAVNOPRAVNOSTI U SPORTU U BELOJ CRKVI: Predsednica opštine Violeta Simić uručila trenerke odbojkašicama

11:04

08.03.2023

Podeli vest:

Grad Bela Crkva

Predsednica opštine Bela Crkva Violeta Simić uručila je trenerke sa obeležjem Bele Crkve ženskom odbojkaškom klubu „Stars BC“, a u okviru programa podrške rodnoj ravnopravnosti u sportu.

Odbojkaški klub u Beloj Crkvi okuplja oko 50 članica, a trenerke su im podeljene prilikom treninga u fiskulturnoj sali „Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole“.
Predsednica opštine Violeta Simić poželela je devojčicama puno uspeha na takmičenjima i naglasila da opština Bela Crkva i ove godine nastavlja sa akcijama podrške sportskim klubovima i udruženjima.

„Veoma mi je drago što vidim veliki broj devojčica koje vredno treniraju u našem odbojkaškom klubu i ova akcija je jedna u nizu koje sprovodimo kao dodatni vid podrške sportistima. Želja nam je da svi sportski klubovi i udruženja sa teritorije opštine Bela Crkva dobiju trenerke sa obeležjem opštine, a mi ćemo nastaviti sa kontinuiranim ulaganjem u sportsku infrastrukturu, kako bi što više poboljšali uslove za sport i rekreaciju svih naših sugrađana“, istakla je Simić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.