OSKAR 2023: 7 Oskara za film „Sve u isto vreme“ ! Mišel Jeoh prva glumica azijskog porekla koja je osvojila Oskara za glavnu žensku ulogu! VIDEO

09:18

13.03.2023

Podeli vest:

Pritnscreen/YT

HOLIVUD- Na 95. po redu dodeli Oskara osim „crvenog tepiha“ koji nije bio crven već u boji šampanjca većih iznenađenja nije bilo.

Film „Sve u isto vreme“ proglašen je pobednikom na 95. dodeli Oskara u ukupno sedam kategorija, a Oskare za najbolje glumce dobili su Brendan Frejzer za ulogu u filmu „Kit“ i Mišel Jeoh (60) za film „Sve u isto vreme“. Mišel Jeoh upisala se u istoriju, kao prva glumica azijskog porekla koja je osvojila Oskara za glavnu  žensku ulogu.

Film „Sve u isto vreme“ bio je nominovan u 11 kategorija, a Oskra je osim za najbolji film i najbolju žensku ulogui, dobio i u kategoriji režije, sporedne muške i ženske uloge, originalnog scenarija i montaže.

Za najbolji film nominovani su i „Na zapadu ništa novo“, „Avatar: Put vode“, „Duhovi ostrva“, „Elvis“, „Fabelmanovi“, „Tár“, „Top Gun: Maverick“, „Trougao tuge“ i „Žene govore“, a ratnom spektaklu „Na zapadu ništa novo“ dodeljena su četiri Oskara.

(Pančevac/Fonet)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.