UŽAS KOD KOSOVSKE MITROVICE Pripadnici ROSU ranili Srbina u vozilu! Hitno je operisan i van životne opasnosti! FOTO i VIDEO

08:31

11.04.2023

Podeli vest:

printscreen/Kosovo online

M. J. iz Zvečana ranjen je sinoć hicima iz vatrenog oružja kod Bistričkog mosta na putu Leposavić-Kosovska Mitrovica, potvrdio je RTS-u direktor bolnice u Mitrovici Zlatan Elek.

Zlatan Elek je naveo da je M. J. (1984) zadobio povrede u predelu grudnog koša.

Operisan je, zaustavljeno mu je krvaranje i prebačen je na odeljenje intenzivne nege sa, za sada, stabilnim parametrima.

printscreen/Kosovo online

Elek je naveo da je M. J. u svesnom stanju i da je medicinskom osoblju, koje je ga je primilo, rekao da su na njega, dok je bio u vozilu u pokretu, pucali pripadnici specijalne jedinice policije na punktu kod Bistričkog mosta.

Prema rečima doktora Nikole Radojičića, dežurnog hirurga KBC „Kosovska Mitrovica“, M. J. je nešto posle 22 sata primljen sa prostrelnom ranom koju je zadobio u predelu desne strane grudnog koša.

Printscreen/Kosovoonlie

„Doveden je u stanju hemoralgijskog šoka, hitno je primljen i operisan. Zaustavljeno je krvarenje i on je sada trenutno van životne opasnosti i smešten je u jedinici intenzivne nege na dalje praćenje“, rekao je Radojičić.

Printscreen/Kosovoonline

Kosovska policija je saopštila da nije bila uključena u bilo koji slučaj pucnjave i da sprovodi intenzivnu istragu kako bi razjasnila slučaj.

Kako kažu u Domu zdravlja Zvečan, gde je M.J. primljen i odakle je sanitetom prevezen u bolnicu u Severnoj Mitrovici, ranjeni je rekao da su na njega pucali pripadnici Rosu jedinice u blizini Bistričkog mosta dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu.

(Pančevac/Kosovoonline)

UŽAS NA KIM: Opljačkana srpska svetinja!Preko noći upali u crkvu Svetog Jovana u Velikoj Hoči!

VUČIĆ POSLE SASTANKA SA SRBIMA SA KiM: Povukao sam se pred njihovim argumentima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.