POZORIŠTE, FILM, UMETNOST: Kulturnih dešavanja u Pančevu nikada ne manjka, evo nekoliko preporuka za narednu nedelju

10:24

14.04.2023

Podeli vest:

Pančevac

Pančevo nudi bogat kulturni program za sve ukuse i starosna doba. U nastavku izdvajamo nekoliko preporuka za treću nedelju aprila.

PančevacPančevac

U Kulturnom centru Pančeva od 18. do 20. aprila možete uživati u dva filma različitih žanrova. Za najmlađe, od 18 sati, tu je animirani film „Mačke u muzeju”, koji će vas sigurno zabaviti svojom pričom. Za one hrabrije, od 20 sati, biće prikazivan film „Zločini budućnosti”, koji spaja horor i naučnu fantastiku, pa se pripremite za uzbuđenje.

Pančevac

Kada je u pitanju pozorište, Sandra Silađev se vraća s novom monodramom „Dejt”. U ovoj predstavi ona tumači lik sredovečne gospođe koja čeka svog nesuđenog partnera, a šta se događa kada taj „dejt” ne dođe, saznajte 21. aprila u 20 sati. Predstava nije za maloletne.

Pančevac

U Domu omladine Pančevo 18. aprila u 19 sati na programu je poetska radionica „Čaura”, a gost će biti Bogdan Čalić. U petak, 20. aprila, u 19 sati, biće otvorena izložba radova polaznika Škole crtanja Doma omladine.

U okviru filmskog festivala „Slobodna zona”, u dvorani „Apolo” 19. aprila u 21 sat biće prikazano ostvarenje „Utama”, a na istom mestu 21. aprila nastupiće kruševački pank pop-rok i alternativni rok bend „Keni nije mrtav”, uz specijalne goste.

Pančevac

Bez obzira na to da li volite filmove, pozorište, likovnu umetnost ili poeziju, april u Pančevu ima za svakoga po nešto. Zato ne propustite priliku da uživate u svemu što ovaj grad nudi!

(Pančevac/Miroslava Cvejin-Galešev)

NEMANJA BOGDANOV O RADU KULTURNOG CENTRA PANČEVA: Zadovoljna publika inspiracija za inovativne kulturne programe FOTO

ISTRAŽIVANJE O KULTURNIM NAVIKAMA GRAĐANA SRBIJE: Šta to beše džez?!

KULTURNI CENTAR PANČEVO Svake subote organizuje redovan dečji program

ZORAN PENEVSKI O ZNAČAJNOM PROJEKTU Pančevački almanah je enciklopedija u nastajanju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.