LEKOVITA STRANA DRVEĆA: Mrčković o povratku prirodi i njenim darovima! ŠUMA PEVA

10:12

18.04.2023

Podeli vest:

MZ Dolovo

Ekološko predavanje pod nazivom „Šuma peva – lekovita strana drveća” održano je u  prostorijama dolovačkog udruženja penzionera, u zgradi Doma kulture „25. maj”. O pomenutim ekološkim temama govorio je Momčilo Mrčković, a prisutni znatiželjnici imali su priliku da usvajaju nova znanja i veštine o povratku prirodi i njenim darovima, koje daju naše šume.
– Cilj ovog predavanja bio je da se predstavi lekovitost pojedinih vrsta drveća. U tome nam je bila dobrodošla video-projekcija, a najbolji deo bili su razgovori s publikom na tu temu, čime se nastavlja i druženje s prirodom – naveo je predavač.

Pre početka predavanja u prostorijama udruženja penzionera otvorena je izložba fotografija i edukativnog sadržaja na temu „Samoniklo lekovito bilje i kako ga možemo koristiti”, kao rezultat i proizvod prethodnog predavanja, koje je takođe održao Momčilo Mrčković, u januaru ove godine.
Ovo je šesti u nizu planiranih događaja u okviru projekta koji je namenjen starijim osobama u Dolovu. Prethodno su radionice i predavanja održali: Mirjana Petrović, Maja Kovač Vujović, Momčilo Mrčković, Violeta Subin i Bojan Vojnov.

(Pančevac)

BANATSKI PČELARI DOLOVO: Sjajno predavanje Miodraga Petrovića iz Kragujevca

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.