NIJE MOGLO BEZ PANTERA I LESORA Real Madrid porazio Partizan u prepunoj areni! Nova šansa za fajnal- for u četvrtak!

22:37

02.05.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: teknikfaulcom

Real je posle epske bitke pobedio Partizan sa 82:77 i tako smanjio u seriji na 2:1.

Novu meč loptu za plasman na fajnal-for Partizan će imati već u četvrtak na kada je na programu četvrti meč. Koš odluke postigao je Vilijams-Gos 20 sekundi pre kraja meča kada je pogodio trojku pri rezultatu 77:77.

Atmosfera u Areni bila je za pamćenje, pao je rekord po poseti! Neverovatnu podršku imao je srpski klub, ali to mu nije pomoglo da dođe do pobede i plasmana među četiri najbolje ekipe u Evroligi.

Razlog je sramna kazna zbog tuče u Madridu. Potpuno je jasno da bi kompletni crno-beli gotovo izvesno rešili ovaj meč u svoju korist. Pokušali su preostali momci u timu Željka Obradovića da nadomeste izostanak dva ključna igrača, ali nisu u tome uspeli. Mada je delovalo da i oni mogu da sruše kralja. Posebno u većem delu prvog poluvremena.

Pravi rolerkoster viđen je u prvom polu vremenu. Partizan je vodio čak 15 razlike i to u nekoliko navrata… Ali, na pauzu je otišao sa „samo“ plus 3 – 48:45. U prvih 20 minuta niko nije mogao sa čuva Edija Tavareša. Sjajni centar ubacio je čak 16 poena. Sa druge strane, Smailagić je bio dobar u napadu (ubacio 11 poena), ali u odbrani nije mogao više protiv dominantnog Taveresa. Širi roster došao je do izražaja u nastavku utakmice. Vilijams-Gos je počeo da pogađa iz svih pozicija.

Iako su crno-beli stalno bili na nekoliko poena minusa (od 3 do 5), bilo je jasno da će jako teško ponovo doći do vođstva. Nije bilo dovoljno rešenja u napadu. Često su domaći morali da šutiraju iz neizgrađenih pozicija uz zvuk sirene. U četvrtak će Partizan biti jači za Matijasa Lesora! Ne treba ni da govorimo od kolikog značaja će biti povratak sjajnog centra…

 

(Pančevac/Kurir)

CRNO-BELI NASTAVILI DA PIŠU ISTORIJU EVROLIGE Navijači Partizana ponovo oborili rekord kada je poseta u pitanju!

ŠPANCI SVESNI ŠTA IM SE SPREMA: Partizan večeras bez Pantera i Lesora ima prvu meč loptu protiv slavnog Reala! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.