OGLASIO SE PARTIZAN POVODOM TRAGEDIJE U BEOGRADU Evo gde i kako možete odati počast stradalima pre večerašnje utakmice! FOTO

17:22

04.05.2023

Podeli vest:

printscreen/starkarena.co.rs

Partizan i Real su odigrali tri utakmice u top 8 fazi Evrolige, još uvek nije rešeno pitanje ko ide na završni turnir, „Fajnal-for“, no uoči četvrtog meča u prestonici Srbije desila se velika tragedija. Zbog tuge cele nacije, pred novi meč s Madriđanma oglasio se i KK Partizan.

– KK Partizan poziva sve navijače koji žele da polaganjem cveća ili paljenjem sveća odaju počast stradalima u jučerašnjoj tragediji, to učine danas od 18 časova kod lopte ispred Štark arene ili kod spomenika košarci na Kalemegdanu. Na današnjem meču četvrtfinala Evrolige neće biti muzike niti propratnog programa, baš kao ni na Kalemegdanu gde će svi koji nemaju ulaznicu za utakmicu moći da je isprate na video-bimu – ističu crno-beli.

Podsetimo, četvrta utakmica ove četvrtfinalne serije na programu je ovog četvrtka od 20.30 u Beogradu. Prenos uživo možete pratiti na portalu „Novosti“, na čijim sportskim stranicama vas već čeka obilje važnog, ali i interesantnog materijala.

 

(Pančevac/Novosti)

EMOTIVNI APEL NAVIJAČA PARTIZANA PRED REAL: Svi koji dolaze na utakmicu neka ponesu jedan cvet koji će pre početka položiti na teren!

NIJE MOGLO BEZ PANTERA I LESORA Real Madrid porazio Partizan u prepunoj areni! Nova šansa za fajnal- for u četvrtak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.