VLAST SE NEĆE MENJATI NA ULICAMA NEGO NA IZBORIMA Premijerka Brnabić: Sve što se dešava je direktna destabilizacija Srbije!

14:01

19.05.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt

Sve što se dešava je direktna destabilizacija Republike Srbije, rekla je danas u Skupštini premijerka Ana Brnabić, koja je poručila da se vlast neće menjati na ulicama, nego na izborima.

– Nismo imali ni jedan neusaglašen zahtev, a ne da je neko napuštao sednicu vlade. Zato je važno da iskoristim ovo i kažem da građani Srbije ne veruju u laži, u dezinformacije u pokušaje da se stvara haos u Srbiji stranih službi. Sve što se dešava je direktna destabilizacija Republike Srbije – rekla je premijerka.

– Poštovani građani, da ne bi izvlačili moje reči iz konteksta, nisam pričala o tragedijama, već o svemu onome što se dešavalo nakon tragedija i što se svaki dan pojačava. To da je Ivica Dačić napustio sednicu Vladu može da plasira samo neko ko želi da destabilizuje Srbiju – takvu jednu bezočnu laž, koja je lako proverljiva. Druga stvar, vidim iako sam ovde najmanje 20 puta ponovila da će se vlast u Republici Srbiji menjati samo voljom građana, iskazanom na izborima, da neće biti Majdana i da se neće menjati na ulici i da su izbori jedini mehanizam, a da se mi funkcija držati nećemo i da su ostavke najmanji problem. Da, možemo da idemo na izbore, ali samo da neće biti dozvoljeno da se bez izbora menja vlast – poručila je Brnabić.

 

(Pančevac/Novosti)

ČUVAM TE, PLATFORMA ZA PRIJAVU NASILJA Namenjena građanima, nadležnim organima i ustanovama! Brnabić: Pratiće se svaka dojava

SEDNICA SKUPŠTINE SRBIJE Brnabić: Borba protiv nasilja ne vodi se na „Gazeli“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.