SPEKTAKL: Pogledajte veličanstveni ples 400 pančevačkih MATURANATA VIDEO

17:41

19.05.2023

Podeli vest:

– Veliki maturanti, roditelji, profesori, drage sugrađanke i sugrađani koji ste došli da uveličate ovu svečanu manifestaciju, moram Vam priznati da osećam veliku odgovornost dok stojim ovde danas pred vama. Dragi maturanti, čestitam Vam završetak srednje škole i ulazak u svet odraslih ljudi!- rekao je gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović, pozdravljajući oko 400 maturanta koji su plesali uz muziku Johana Štrausa na platou ispred Gradske uprave.

Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva je otvorio svečanu manifestaciju i čestitao maturantima završetak srednje škole i poželeo im je da ,,hrabro koračaju kroz život“.

„Mnogi od vas će nastaviti školovanje, želim vam da upišete ono što želite i da stičete akademsko znanje. Neki od vas će se odmah zaposliti, želim vam da radite posao koji volite. A najviše bih voleo da svoje želje ostvarite u našem gradu, u našem Pančevu“, rekao je Stevanović.

Pogledajte kako je 400 maturanata plesalo kao jedan.

GRADONAČELNIK STEVANOVIĆ RAZGOVARAO SA DELEGACIJOM FOŠAN IZ KINE: Konstruktivni razgovori o izgradnji industrijskog parka za potrebe kineskih kompanija

PLES PANČEVAČKIH MATURANATA ODUŠEVIO Pogledajte veličanstvenu igru srednjoškolaca za Ginisa! FOTO i VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.