NA DOČEKU U SELU OREŠEC SRBI SA KIM PORUČILI: Naš predsednik Vučić od nas sa Kosova ima punu podršku! Da nije njega Srbi na KiM ne bi opstali ni jedan jedini dan! VIDEO

13:42

24.05.2023

Podeli vest:

Pritnscreen/Kosovoonline

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju rekao je danas da koliko god Priština i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti pokušavaju da zastraše Srbe i spreče ih u nameri da dođu u Beograd 26. maja na veliki skup „Srbija nade“ toliko je jača volja Srba da u ogromnom broju dođu i podrže predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Danas smo ovde u selu Orešac na izlasku iz Smedereva došli da dočekamo naše Srbe, našu braću sa KiM i s Kosovskog pomoravlja. Drugu ekipu naših heroja koji su već stotine i stotine kilometara prepešačili na putu za Beograd i veliki skup koji se očekuje 26. maja, veliki skup nade budućnosti i ovi naši divni ljudi, heroji po kojima je i poznato Kosovsko pomoravlje nam daju snagu i inspiraciju da pokažemo koliko nas ima, da pokažemo da smo jedinstveni i odlučni da se borimo za državu Srbiju i da podržimo predsednika Aleksandra Vučića u svim njegovim naporima da sačuva i državu Srbiju, ali i naše KiM , rekao je Petković prilikom posete grupe Srba iz Kosovskog Pomoravlja koji pešače do Beograda.

Gradonačelnik Smedereva Jovan Beč poželeo je sreću Srbima iz Kosovskog Pomoravljaje i dodao da oni prepoznaju napore koje Vučić ulaže za Sbe na KiM.

– Zaista mi je bilo drago da upoznam ove divne ljude. Oni prepoznaju šta predsednik Aleksandar Vučić radi za njih. Prepoznaju da KiM može da se očuva samo uz našeg predsednika Aleksandra Vučića. I siguran sam da ćemo na skupu 26. doći Srbi iz svih krajeva, i da ćemo poslati jednu veličanstvenu sliku kako Srbija treba da izgleda u budućnosti, rekao je Beč.

Jedan od predstavnika Srba iz Kosovskog pomoravlja Dalibor Janković zahvalio se na dočeku i direktoru kancelarije za KiM Petru Petkoviću i gradonačelniku Smedereva Jovanu Beču i dodao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić uživa punu podršku svih pravih ljudi sa KiM jer da nije njega, kako je rekao, Srbi na KiM ne bi opstali ni jedan jedini dan.

„Naš predsednik Aleksandar Vučić od nas sa Kosova ima punu podršku gde god i kada god bilo potrebno jer da nije bilo njega, Srbi na Kosovu ne bi opstali ni jedan jedini dan. Veliku podršku ima sa Kosova“, rekao je Janković.

Grupa Srba iz Kosovskog Pomoravlja nosila je transparente sa natpisom „Srbi sa KiM za Vučića“ i „Kosovsko Pomoravlje“, kao i zastavu Srbije.

(Pančevac/Kosovoonline)

HVALA NA PODRŠCI LEGENDO, IDEMO ZAJEDNO U NOVE POBEDE! Raša Radovanović postao član SNS-a

UŽIVO  SKUPŠTINA SRBIJE NASTAVILA SEDNICU: Opozicija o sistemu napravljenom na nasilju, Brnabić o protestima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.