OVO SU NAJATRAKTIVNIJE PONUDE NA SAJMU ZAPOŠLJAVANJA: Najviše se traže prodavci i magacioneri! Marko je ovde tražio posao, evo šta kaže! VIDEO

14:02

01.06.2023

Podeli vest:

Miloš Simić

Danas je u Pančevu, u ulici Živojina Mišića (Korzo) održan Sajam zapošljavanja, u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje i Gradske uprave grada Pančeva.

Ukupno 34 poslodavca je ponudilo preko 250 slobodnih radnih mesta, a najveća je potražnja bila za prodavcima i magacionerima.

Jedna od firmi koja je u ponudi imala najviše radnih mesta je kurirska služba BexExpress, sa ukupno 11 slobodnih mesta u magacinu, i dva slobodna radna mesta za vozače kombija i automobila.

Takođe, privredno društvo Pantransport D.O.O je u potrazi za dodatnim osobljem, broj slobodnih mesta nije jasno naglašen, a u ponudi su imali poslove auto-mehaničara, kao i pomoćnog osoblja u autobusu.

Jedan od posetilaca ovog sajma je i naš sugrađanin Marko, koji je nakon završene srednje Mašinske škole u Pančevu, ovde došao kako bi konkurisao za svoj prvi posao:

– Prošlog juna sam završio srednju školu, a pošto nisam želeo da upisujem fakultet, niti da se baš odmah zaposlim, ovo je bila odlična prilika kako bih ipak počeo sa nekim radom. S obzirom na to da sam završio Mašinsku školu, ovde sam tražio nešto što će imati dodirne tačke sa mojim školovanjem. Na kraju sam aplicirao na jednom štandu za posao mašinskog tehničara, ostavio sam podatke, pa ćemo za koji dan videti šta će biti.

Podsećamo, sajam koji je bio otvoren danas u 11 časova, završen je nešto posle 13 časova.

(Pančevac/Miloš Simić)

OTVOREN SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U PANČEVU: U ponudi preko 250 radnih mesta, sve informacije dostupne na štandovima! FOTO i VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.