NE RUŠE ONI SPOLJA MENE, VEĆ SRBIJU Predsednik Vučić se oglasio: Zajedno i ujedinjeni pobedićemo sve izazove! VIDEO

09:35

04.06.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se jutros građanima video porukom sa terase Predsedništva.

„Poštovani građani, sada je 8.30 minuta, na terasi Predsedništva Srbije sam, jednoj od najlepših u Beogradu i celoj našoj zemlji, rekao bih. Namerno sam ovde stao da bi mogli da vidite prelepi Beograd na vodi, ovo veličanstveno mesto koje smo zajednički izgradili, uprkos svim teškoćama, uprkos svim otporima, uprkos svim pritiscima, Jer kada smo bili ujedinjeni u želji da guramo napred stvari, da radimo vredno, onda smo uspeli da napravimo velike stvari“, rekao je predsednik i nastavio:

„Zato pozivam ljude da nastavimo da radimo jer Srbija se nalazi u teškoj situaciji geopolitičkoj, ogromni su pritisci oko Kosova i Metohije i oni će se nastaviti i ne ruše neki spolja Srbiju zbog Vučića, već ruše nekog Vučića zbog Srbije, zato što je za njih važno da Srbija bude što je moguće slabija. Mi moramo da radimo da Srbija bude jača, da Srbija bude snažnija i zato ću narednih dana nastaviti sa posetama različitim opštinama i okruzima u našoj zemlji, da razgovaram sa građanima, a ovde u Predsedništvu, makar i na ovoj terasi kad dođe lepše vreme već od naredne nedelje, ponovo ću da primam građane naše zemlje, da čujem njihove muke, da čujem njihove probleme i da pokušavamo da radimo još snažnije i da sve probleme zajednički rešavamo. Živela Srbija“, poručio je predsednik Vučić u video poruci.

U opisu ovog videa napisao je:

„Rad, rad i posvećenost pomoćiće nam da prevaziđemo sve teškoće. Ne ruše oni spolja mene, već Srbiju. Zajedno i ujedinjeni pobedićemo sve izazove!“

(Pančevac)

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ Ovo je poziv svim ljudima u Srbiji: Samo ujedinjeni možemo napred! VIDEO

PREDSEDNIK VUČIĆ OBIŠAO SRBINA KOJI JE RANJEN NA SEVERU KIM: Dragiši sam poželeo dobro zdravlje i ono za šta se borio celog života!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.