PREDRAG ROGAN OKUPIO PRVOTIMCE ŽELEZNIČARA: Evo šta im je rekao na prvom treningu VIDEO

14:18

15.06.2023

Podeli vest:

FK Železničar

Novi šef stručnog štaba Predrag Rogan sa svojim saradnicima izvršio je na Sportskom centru „Mladost“ prvu prozivku igrača koji su potom i odradili i trening u okviru priprema pred početak prvenstva u Superligi Srbije.

„Počeli smo danas, ali u ova prva tri dana obavićemo razna testiranja i lekarske preglede, pa ćemo sa pravim radom otpočeti u ponedeljak. Svesni smo da će paralelno sa trenažnim procesom da se odvija i selekcija igrača, jer prelazni rok traje sve do septembra. Znamo da će mnogi klubovi prvenstvo početi sa jednim timom, a već u septembru će imati drugu ekipu. Ja verujem da ćemo mi imati gro ekipe do polaska na pripreme na Zlatibor, koje su planirane od 30. juna. Drago mi je što sam ovde, ovo je sve veliki izazov, pa mogu u svoje, ali i u ime mog stručnog štaba da obećam posvećenost treninzima, odanost klubu i strast na terenu.

Biće nam potrebno i strpljenje, ne za trenere, već za igrače. Svesni smo razlike između dva ranga, treba se adaptirati na nove uslove, brzinu, snagu… Ali verujem da će Železničar imati zapaženu ulogu u Superligi – rekao je Predrag Rogan.

FK Železničar

Pored šefa, u stručnom štabu Železničara će biti i njegov prvi asistent Vladimir Kožul, trener Duško Ljubičić, kondicioni trener Miroslav Sredić, trener golmana Stefan Radulović i sekretar stručnog štaba Goran Mihajlov.

Prvoj prozivci prisustvovali su igrači: Mladen Živković, Andrej Kožul, Nikola Petrović, Marko Jovanović, Stefan Obradović, Aleksandar Simčević, Aleksandar Kovačević, Nikola Lainović, Marko Konatar, Bojan Balaž, Stefan Hajdin, Saša Tomanović, Milan Tomić, Luka Janković, Despot Obrenović, Goran Brkić, Strahinja Jovanović, Aleksandar Đorđević, Dario Grgić, Mateja Zuvić, Luka Petrović, Veljko Trifunović, Đorđe Šušnjar, Milan Mirosavljev, Marko Bačanin, Danilo Dašić, Mirko Milikić, David Delić, Darko Lunc i Pavel Čižik.

Prvu kontrolnu utakmicu igramo na Vidovdan, 28. juna.

(Pančevac/FK Železničar)

ORLOVI STIGLI U BEČ:  Sutra prijateljski meč protiv Jordana, a onda selidba u Razgrad

DANAS PRVA PROZIVKA I TRENING FK ŽELEZNIČARA: Prvo upoznavanje sa novim trenerom Roganom, a potom slede lekarski pregledi pa ozbiljan rad!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.