TOKOM ŠAPIONSKE PARADE JOKIĆEVA SUPRUGA POGOĐENA LIMENKOM U GLAVU Natalija Jokić se odmah uhvatila za usta! FOTO

20:03

15.06.2023

Podeli vest:

Printscreen: Fox31 Denver

Nikola Jokić je sa Denver nagetsima osvojio NBA titulu, a za ovaj četvrtak bila je zakazana proslava stizanja do košarkaškog trona. Tokom te šampionske parade u dva momenta su MVP finala i njegova porodica bili u neprijatnoj situaciji.

Naime, srpski as je sa suprugom Natalijom i njihovom ćerkicom Ognjenom bio na prednjem delu vatrogasnog vozila u kome su bili i šampionski NBA trofej, ali i Nikolin MVP pehar iz finala.

Prva neprijatnost je bila kada je Jokićeva žena morala da štiti njihovu naslednicu od raznoraznih predmeta koji su bacani od strane navijača kako bi ih Nikola potpisao. Ali to, nažalost, nije bilo sve.

Printscreen: Fox31 Denver

„Novosti“ su posebnu pažnju obratile na sledeće zaustaljanje pomenutog kamiona, a zaustavljen je kada su brojni navijači probili barikade kojima je kolovoz bio ograđen od trotoara, sve u želji da dobiju autogram od NBA asova.

U jednom trenutku, sa desne strane kamiona, doletela je limenka.

Ona se odbila o rame jednog od članova Nagetsa koji su bili u Nikolinoj blizini, a taj nesrećni odbitak je limenku poslao pravo ka licu Natalije Jokić. Upravo tu ju je limenka i udarila. Glava joj je odmah odletela u drugu stranu, a onda se ona odmah uhvatila za usta.
Supruga najboljeg košarkaša današnjice je, naravno, bila šokirana onime što se desilo, ali je koji trenutak kasnije, posle kraćeg razgovora sa mužem, koji je u neverici pomerio glavu levo-desno, pribrano nastavila da vodi računa o njihovoj ćerkici.

Rešila je: limenka neke neodgovorne osobe neće joj pokvariti slavlje.

 

(Pančevac/Novosti)

JOKIĆ PROSLAVIO POBEDU UZ LJUBAV IZ DETINJSTVA I ĆERKICU Ovo je žena koja podržava Nikolu

HOĆE NEKO NA BASKET: Sa Kule Beograd upućena čestitka Nikoli Jokiću

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.