MEMORIJALNI TURNIR U ČAST PROFESORU GAJIĆU: Takmičilo se 28. ekipa, a najbolji su dobili medalje i pehar

12:41

16.06.2023

Podeli vest:

Printscreen/TV Pančevo

U Gimnaziji „ Uroš Predić“ u Pančevu održan je memorijalni turnir u malom fudbalu posvećen bivšem profesoru fizičkog Veljku Gajiću.

Organizator turnira je proslavljeni fudbaler Miloš Gajić, inače sin preminulog profesora. Na turniru se takmičilo 28. ekipa, a najbolji su dobili medalje i pehar.

„U dogovoru sa školom, došli smo na ideju da organizujemo ovaj memorijalni turnir koji nosi ime mog oca koji je bio professor u ovoj školi. Takođe, bivši fudbaler koji je živeo za fudbal i ovo je neko sećanje koje smo svi zajedno organizovali i koje planiramo da oržavamo iz godine u godinu“, rekao je organizator Miloš Gajić za TV Pančevo.

Gimnazija „Uroš Predić“ aktivna je u sportu, a ovaj turnir je još jedan u nizu sportskih događaja koje podžava ova obarazovna ustanova, rekla je Zorica Pomar, direktorka škole.

„Gimnazija “Uroš Predić” je i inače aktivna kada govorimo o sportu, tako da ovaj turnir jedan u nizu sportskih aktivnosti koje smo organizovali ove godine po prvi put u čast našeg prerano preminulog kolege profesora Veljka Gajića profesora fizičkog. Da značajno je ovo su momenti kada se učenici okupljaju, kada su zajedno van učionice i to je valjda cilj obrazovanja i svake škole da ih okupi i van učionice i da organizuje neke van nastavne aktivnosti“, rekla je direktorka škole Zorica Pomar.

Na turniru su učestvovali svi zainteresovani učenici škole od 1. do 4. razreda.

(Pančevac/TV Pančevo)

TŠ 23. MAJ OPŠTINSKI PRVAK U RUKOMETU U OBE KONKURENCIJE Gimnazija Uroš Predić, ETŠ Nikola Tesla i Mašinska škola Pančevo podelili ostala odličja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.