VESELO U GERONTOLOŠKOM CENTRU: Pevačica Nada Popaz održala koncert FOTO

14:17

19.06.2023

Podeli vest:

Instagram/Gerontološki centar

U Gerontološkom centru u Pančevu bilo je veoma veselo, jer je Nada Popaz, pevačica evergrin pesama iz Pančeva, održala koncert za korisnike i njihove srodnike.

Događaj je organizovan kao „Dan otvorenih vrata“, dan kada svi oni koji imaju nepokretne roditelje ovde mogu da dođu, kolicima ih spuste u hol i zajedno sa njima odslušaju koncert.

Poenta ovog dešavanja je druženje korisnika sa njihovom decom, rodbinom, unucima, prijateljima i radnicima Ustanove. Tim povodom održan je i sjajan koncert naše poznate muzičke umetnice Nade Popaz.

 

Korisnicima i gostima se obratila i direktorka Doma Tanja Lukić koja je između ostalog rekla da su ovakvi skupovi od velike važnosti za emotivnu stabilnost, pozitivan stav o životu svih nas, za razvijanje obostrane podrške.

Nada Popaz je ulepšala naše vreme uz pesmu, igru i ples. Svima prisutnima bilo je puno srce i još jednom je potvrđeno da su svi korisnici Doma i njihovi srodnici, kao i zaposleni, jedna velika porodica.

Na ovaj način smo takođe obeležili i Međunarodni dan borbe protiv nasilja.

KREATIVNA RADIONICA ZA ODRASLE 20. JUNA U BANATSKOM BRESTOVCU: Jelena Kovačević će pokazati kako da napravite origami cvet

 

VELIKA FILMSKA EKIPA IZ INDIJE NA ULICAMA NAŠEG GRADA Filmadžije se zaljubile u Pančevo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.