RUS POSLE DRAME PREOKRENUO MEČ I PLASIRAO SE U POLUFINALE Medvedev mnogo teže nego što se očekivalo dolazi do završnice Vimbldona!

19:14

12.07.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: ubitennis

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u polufinale Vimbldona pošto je slavio nad američkim teniserom Kristoferom Jubenksom sa 3:2 (6:4, 1:6, 4:6, 7:6 (7-4), 6:1)

Odlično je Medvedev otvorio četvrtfinale Vimbldona i došao do ranog brejka u prvom setu. Međutim, već u drugom situacija se potpuno promenila – Jubenks u četvrtom gemu pravi brejk iz trećeg pokušaja, dominantno osvaja set i meč uvodi u neizvesnost.

Amerikanac je uhvatio zalet i u trećem setu odmah oduzima servis Medvedevu, a odnos snaga u četvrtom setu je bio izjednačen, pa je rešen u taj-brejku koji je posle drame pripao Medvedevu.

Ruski teniser ušao je u žestoku svađu sa sudijom na Vimbldonu tokom svog četvrtfinalnog okršaja sa Jubanksom pošto je udario lopticu koja je pogodila kamermana.

U petom setu pitanje pobednika se više nije postavljalo – Rus je „ubacio u petu“ i samleo Amerikanca za polufinale Vimbldona.

Medvedev će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča Alkaraz – Rune.

(Pančevac/Kurir)

Svi masovno dele ovu sliku Novaka sa Vimbldona uz komentar: Nadljudski! Kako je ovo uopšte moguće?! DARJA SAVIL: Moja kolena ovo ne bi izdržala! FOTO

KAD SE ĐOKOVIĆ NALJUTI: Nesalomivi Novak preokretom do polufinala Vimbldona

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.