PODRŠKA POKRAJINE: Kik boks klub Dragon iz Sefkerina dobio novi ring

12:30

13.07.2023

Podeli vest:

Glas Opova

Kik boks klub Dragon iz Sefkerina sproveo je nabavku novog ringa i na taj način  upotpunio opremanje svog kluba. Ring će značajno unaprediti kvalitet rada i pomoći takmičarima tokom treninga i sparinga jer će imati realniji i kvalitetniji osećaj prilikom borbi na takmičenjima.

„Kvalitet samog ringa je dobar, uglovi su ojačani memorijskom penom kao i konopci. Izuzetno je pogodan i važan za naš klub kako bi se još bolje spremili za buduća takmičenja i nove medalje koje očekujemo. Imamo puno dece koja treniraju, redovno se upisuju novi članovi i, što je najvažnije za nas, to je zdrav život i pravi sportski put za tu decu. Treninzi se održavaju redovno uz stalan nadzor trenera Nikole i Steve Stankova“, navodi se u saopštenju sefkerinskog kluba.

Nabavka je sprovedena sredstvima koja su dobijena preko konkursa Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu APV.

„Klub je posetio pokrajinski poslanik Predrag Ginculj koji nam je pomogao oko realizacije samog projekta i ovom prilikom se zahvaljujemo njemu, pokrajinskom sekretaru Danetu Basti i nasoj lokalnoj samoupravi i predsedniku Milošu Markovu koji uvek ima razumevanja i pomaže nasem klubu“, poručuju iz Kik boks kluba „Dragon“.

SKIPER VARGA OTVORENO ZA PANČEVAC O IZAZOVU KOJI GA ČEKA: Spremamo se za Roleks kup na Malti! Trka traje šest dana i šest noći! SREĆNO, KAPETANE!

(Pančevac/Glas Opova)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.