PANČEVKA ZAVRŠILA UČEŠĆE NA VIMBLDONU U POLUFINALU Mlada nada srpskog sporta nije uspela da dođe do finala, ali je upoznala Alkaraza! FOTO

18:47

15.07.2023

Podeli vest:

Pančevac

Dušica Popovski iz pančevačkog teniskog kluba „Mladost” koja igra na Vimbldonu u konkurenciji devojčica do 14 godina zaustavljena je u polufinalu.

Ona je danas u četvrtfinalu pobedila Penikovu iz SAD-a posle velike borbe. Dobila je Dušica prvi set sa 6-4, ali je Penikova sa ubedljivih 6-0 dobila drugi set. U trećem posle mnogo neizvesnosti mlada Pančevka slavila je sa 10-6.

U polufinalu Popovski se sastala sa Smartovom iz Velike Britanije. Bolje je u meč ušla domaća igračica i prvi set je dobila sa 6-2. I u drugom je Britanka diktirala tempo, ali imala je Dušica Popovski svoju šansu, iako je gubila sa 3-5. Napravila je brejk i servirala za izjednačenje, ali nije uspela da osvoji svoj servis i izgubila je sa 4-6 i tako završila učešće sa Vimbldonu koje će joj sigurno ostati u lepom sećanju, jer ovde je upoznala najbolje tenisere sveta.

Pančevac

Dolazak do polufinala ovog prestižnog turnira na kojem učestvuju najbolji mladi igrači veliki je uspeh i sigurno će Dušici mnogo značiti za dalji uspešan nastavak karijere.

 

(Pančevac/G.J.)

PANČEVO IMA SVOG PREDSTAVNIKA NA VIMBLDONU Dušica Popovski iz pančevačkog TK Mladost danas blistala na turniru!

ĐOKOVIĆ JAČI OD SUDIJSKE KRAĐE I ITALIJANA: Neverovatna igra Srbina za istorijsko finale Vimbldona

ČEHINJA SAVLADALA FAVORITA I DOŠLA DO TITULE NA VIMBLDONU Marketa Vondrušova ubedljivom pobedom došla do prve Grend slem titule!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.