EDUKATIVNE I ZABAVNE RADIONICE ODUŠEVILE DECU U PADINI Mališani uživali u eksperimentima profesora hemije! VIDEO

08:23

21.07.2023

Podeli vest:

RTV Pančevo

U OŠ “ Maršala Tita” u Padini već 13 godina zaredom održavaju se letnje radionice za decu. Ove edukativne i zabavne radionice privukle su mnoge mališana iz Padine i okolnih mesta, pružajući im priliku da steknu nova znanja. Četvrtu radionicu vodio je prof. hemije Jano Sabo, a tema je bila „Promene oko nas“.

Sve radionice bile su uspešne i dobro posećene, a deca su bila u priici da nauče nove stvari, razviju svoje talente i steknu nove prijatelje.

Organizatori Opštinska biblioteka Kovačica, ogranak Padina, izrazili su zadovoljstvo zbog velikog interesovanja dece i roditelja, te najavljuju nove kreativne događaje u budućnosti. Poslednja, peta radionica „Pesnik – deci“ tradicionalno će se održati 25. avgusta i biće posvećena rođendanu pesnika Mihala Babinke.

 

(Pančevac/RTV Pančevo)

MALO JE REĆI DA SU DECA UŽIVALA U CRTANJU Radionica Nikole Dragaša i ove godine u Gradskom parku za mališane od 7 do 12 godina! FOTO

PČELARSTVO NE SME DA POSTANE JOŠ JEDNA GRANA KOJA ODUMIRE Održani Dolovački dani pčelarstva na trgu ispred Doma kulture!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.