PLIVAČKI KLUB DINAMO IZ PANČEVA OSVOJIO 21 MEDALJU Pančevački plivači u Vrbasu uzeli čak sedam zlatnih medalja FOTO

12:59

23.07.2023

Podeli vest:

Facebook/PK Dinamo
U Vrbasu je 22. jula održan XIII Međunarodni plivački miting „Bjelica KUP“ na kojem je Plivački klub „Dinamo“ iz Pančeva osvojio čak 21 medalju, od kojih je 7 zlatnih, 7 srebrnih i 7 bronzanih.
Na ovom takmičenju učestvovalo je 308 plivača iz 28 klubova iz Kenije, Ugande, Rumunije, Mađarske, Hrvatske i Srbije. Boje pančevačkog kluba „Dinamo“  branilo je 13 plivača.
Jelisaveta Lazić proglašena je za najuspešniju takmičarku u kategoriji plivačica od 8 godina. Ona je osvojila 4 medalje, prva mesta u disciplinama 50 m kraul, prsno i delfin, dok je u disciplini 50 m leđno zauzela treće mesto.

Facebook/PK Dinamo

Milutin Jocić je proglašen za najuspešnijeg takmičara u kategoriji plivača od 10 godina. Sa ovog takmičenja vratio se bogatiji za 5 medalja, od kojih su 4 zlatne i to u disciplinama 50 i 100 m kraul, 50 m delfin i leđno, dok je u disciplini 50 m prsno osvojio treće mesto.
Miona Marin je osvojila 4 medalje. U disciplinama 50 m kraul i leđno osvojila je srebrne medalje, a u disciplinama 50 m delfin i 100 m kraul bila je treća.

Facebook/PK Dinamo

Darija Veličkovski osvojila je dve srebrne medalje u disciplinama 50 m prsno i delfin.
Martin Husarik je osvojio 4 medalje, drugo mesto u disciplini 50 m delfin i treća mesta u trkama na 50m kraul i leđno.
Vasilije Živanović i Ilija Pušelja osvojili su srebrne medalje u disciplini 50 m prsno, a Njegoš Knežević je osvojio treće mesto u istoj disciplini. Njegošu je ovo prva medalja sa takmičenja.
(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.